Програма на стендъп комедията за март 2016

програмата на стендъпкомедийното шоу март

програмата на стендъпкомедийното шоу март
28 февруари – 17:00 RPS ULTIMATE CHALLENGE 1
28 февруари 20:00 – ЧЕРНА КОМЕДИ – Високосното шоу – комедийно шоу веднъж на 4 години

08 март

19:00 Стендъп комедия за осми март със Standup.bg

21:00 Стендъп комедия за осми март с Comedy.bg – The Comedy Club Sofia организира вечер, изпълнена със смях, в която вниманието и хуморът ще бъдат насочени към всички дами. Новата група за стендъп в България Standup.bg и утвърдените комедиенти от Comedy.bg ще ни забавляват с две комедийни стендъп шоута по случай празника на жената.

11 март
19:30 Най-доброто от българската стендъп комедия – стендъп комедия с най-добрия материал на комедиантите от The Comedy Club Sofia.

21:30 Singles night – стендъп комедия за необвързани. Посветено изцяло на необвързани двойки. Всички посетители ще бъдат поставени по местата си на случаен принцип. Много смях и шеги с най-добрите комедианти на The Comedy Club Sofia. Един страхотен начин да се запознаете с нови хора и да си изкарате весело.

15 март

19:30 Стендъп комедия с нов материал – изцяло нови материал на комедиантите на The Comedy Club Sofia за март. Комедиантите на The Comedy Club пишат по един час нов материал всеки месец. Шеги, които ще бъдат разиграни на сцената на клуба за пръв път.

21:30 Черен хумор – стендъп – Вечерта на черната комедия ни разсмива с жесток черен хумор от най-добрите комедианти на България и Македония – Иван Кирков, Никола Тодорски, Васил Ножаров. Няма забранени теми. Някои от шегите карат дори и рецедевисти да се изчервят. Черният хумор е начин да покажем, че когато има шега, няма място за обидени. Надяваме се това да помогне на хората да не вземат всичко толкова на сериозно и да се забавляват заедно с нас в The Comedy Club Sofia.

18 март

19:30 Open Mic – Отворен микрофон на сцената на The Comedy Club Sofia. Всеки, който смята, че има скрит талант за стендъп и има желание за изява, може да се пробва на сцената на The Comedy Club Sofia на 18ти март. Отвореният микрофон е едно от най-интересните и неочаквани шоута в стендъп жанра. Ентусиастите са много на брой и също толкова разнообразни са и стиловете им. В същото време обаче, строгата селекция на модератора на вечерта, отсява житото от плявата и ви гарантира, че само добрите ще оцелеят до края… Магията на аматьорските вечери е, че всеки може да се пробва. Не е нужно да си актьор или комик с предишен опит, но опитът никога не вреди.Също така има и награди за първия, втория и третия най-смешен участник.

21:30 Какво искат мъжете – Комедийно шоу на Иван Кирков.
Размишления и шеги над всички уж типично мъжки занимания. Ако искате да разберете какво всъщност искат мъжете или знаете какво искат, но искате да видите как Иван Кирков ще го разкаже, заповядайте на неговото стендъп шоу.

25 март

19:30 За жи…ните с любов – Комедийно шоу на Васил Ножаров, експерт в комедията и жените. Любими теми в неговите истории са обикновените хора, жените, шофьорите, жените-шофьори, екстремните спортове, жените, моловете, жените, това което се случва във фитнеса, жените, татуировките и не на последно място – дамите. Той твърди, че е разбрал какво искат жените и иска да го сподели с вас в новото си шоу „За жи…ните с любов“.
21:30 Nerd Show – Смехът е гарантиран със специалното шоу посветено на всички, които се чувстват поне малко NERD.

27 март

18:00 Турнир по Камък Ножица Хартия – най-голямото и лудо шоу в България – Шампионат по Камък, Ножица, Хартия в The Comedy Club Sofia. Турнирът ще бъде оспорван и съпроводен от най-добрите комедианти – коментатори. Накрая най-добрите ще си тръгнат с награди: първо място – 100 лева, второ място – ножица, трето място – камък.
21:00 Секс хумор – The Comedy Club Sofia представя новото си комедийно шоу с най-бруталния секс хумор. Стендъп комедия, която ще повдигне настроението и ще нагорещи обстановката.

01 април
19:30 Първоаприлска комедия
21:30 Първоаприлска комедия – Комедиантите на The Comedy Club Sofia ще ни представят първоаприлското си комедийно шоу. По случай деня на шегата в клуба ще се състоят две представления и ако не сте загряли след първото, ще последва втора доза първоаприлска стендъп комедия, след която няма как да си тръгнете в лошо настроение.

03 април 20:00 Jimmy Carr – NDK зала 1 – На трети април британската звездва в комедията Джими Кар ще дойде в зала 1 на НДК със стендъп шоуто си FUNNY BUSINESS. Един от най-добрите в комедията на живо, неговите постижения в стендъп жанра до сега включват Британската Комедийна награда (British Comedy Award) за най-добро стендъп турне на живо и Perrier Award nomination. Над милион и половина човека са гледали живите изпълнения на Джими Кар и новото му турне, а сега е наш ред да го посрещнем в София в зала 1 на НДК!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *