За жи…ните с любов!

Комеди Клуб София представя Васил Ножаров и комедийното му стенд ъп шоу “За жи…ните с любов!”

Ако сте се интересували от стендъп комедия в България, значи сте чували за Васил Ножаров – експерт в комедията и… жените, разбра се. Дързък и искрен, той определено има какво ни разкаже за жените в живота му. Дори и понякога обвиняван, че че хуморът му има леко сексистски оттенък (което твърдение вероятно съдържа доза истина), не можем да спорим с това, че винаги успява да разсмее публиката с гледната си точка за жените и техните “концепции за живота”.

Любими теми в неговите истории са обикновените хора, жените, шофьорите, жените-шофьори, екстремните спортове, жените, моловете, жените, това което се случва във фитнеса, жените, татуировките и не на последно място – дамите.

Той твърди, че е разбрал какво искат жените и иска да го сподели с вас в новото си шоу „За жи…ните с любов“. Ако искате да разберете отговорът на този фундаментален въпрос и да погледнете от забавната страна на съвременната еманципация, заповядайте на неговото специално шоу в The Comedy Club Sofia на 25ти март от 19:30. За повече информация следете сайта на The Comedy Club Sofia или фейсбук страницата на клуба. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *