Най-добрите комедии през последните години

Тук съм събрал моите любими филми от последните няколко години. Възможно е да пропусна няколко от най-добрите заглавия, но в общи линии това са повечето, които ми идват на ум веднага, когато мисля за най-добрите комедии от 2005 година насам.
най-добри комедии
1. Hangover – Последният ергенски запой – Невероятно лудо ергенско парти в Лас Вегас. Всички се напиват и се будят без зъби с татуировки, с тигър и бебе в стаята, кокаин, жени, Майк Тайсън и луд гол китаец.
2. Superbad – тинейджърите нямат шанс с мацките, но решават да се покажат като пичове, като купят алкохол за цялото парти.
3. Juno – Джуно е комедия за тинейджърка, която забременява и решава да даде бебето за осиновяване
4. Wedding Crushers – Двама дърти ергени свалят мацки като се появяват неканени на най-различни сватби.
5. Аз, моя милост и Айрийн – Me, Myself and Irene – Джим Кери като полицай от малък град, страдащ от раздвоение на личността и неподозиращ, че тримата му чернокожи сина не са от него.
6. Road Trip
7. Hitch
8. Chuck and Larry
9. Yes Man
10. Grown Ups
11. Due Date
12. American Pie
13. The Invention of Lying
14. Tooth Fairy
15. Game Plan
Това са имената на английски език на 15 от най-добрите комедии през последните години според мен. Първите десет комедии, които са подредени като десетте най-добри комедиийни филми тук, не е задължително да са по-добри от останалите пет. Топ 5 на комедиите през последните години и топ 3 могат да съдържат всеки един от посочените от мен горе филми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *