Стендъп комедия в София през август

иван кирков васил ножаров ники банков стендъп комедия шоу комеди клуб софия забавна вечер стенд ъп

5ти Август

21:00 Хумор за религия

Важно е да споменем, че пастори и мохахини трябва да оставят расото си вкъщи, защотото каноните на Бога на Комедията не позволяват твърде сериозни религиозни убеждения и предразсъдъци в храма на стендъп комедията – Комеди Клуб София. Пречистените от лоши мисли и негативно настроение поклоници на Бога на Комедията – комедиантите, ще говорят за личните си виждания относно религията и как тя влияе на хората в свещения храм на стендъпа – Комеди Клуб София.

10ти Август

21:00 Офис Хумор

Да си го кажем честно – на работа става скучно. Колкото и самолетчета от офис документи да направиш и колкото и лъжички сол да сложиш в кафето на дебеланката от съседната стая, идва моментът, в който офисът губи чара си и става отегчителен. Комедиантите на Комеди Клуб София ще ти покажат, че можеш да гледаш на нещата с хумор и ще превърнат обикновените работни теми в повод за смях. Не се взимай твърде на сериозно дори на работа.

11ти Август

21:00 Какво искат мъжете

Комедиантът Иван Кирков има отговор на въпроса „Какво искат мъжете?“ и ще го разкрие на сцената на Комеди Клуб София заедно със задължителната доза хумор.

Соло шоуто на стедъп артиста от Comedy.bg е едно от най-успешните комедийни стендъп формати на българската сцена. В него той говори за спорт, жени, секс, коли и всички останали типично мъжки теми и разкрава тайните на мъжката психика и как точно работи мозъкът на мъжа.

12ти Август

21:00 Най-доброто от комедията

The comedy Club Sofia ще представи най-доброто от стендъп комедията в България. Артистите, които публиката най-много обича ще се изредят на сцената на Комеди Клуб София с най-забавните си шеги.

17ти Август

21:00 Нърд хумор

Нърдовете също обичат да се смеят! Нърд хуморът е висококачествена комедия за тези, които прекарват повече време в библиотеката, от колкото пред фейсбук, предпочитат да играят Warcraft пред това да се шляят из мола, имат чаршафи на Йода и пижама на Батман, идолът им е не някоя поп звезва, а Тесла, прекарват осем часа на ден в писане на кодове, изгледали са всички филми и сериали Стар Трек, пазят три купчини комикси под леглото си, носят тениска с периодичната таблица и тайно мечтаят да са гениални колкото Шелдън.

18ти Август

21:00 Любов и Връзки

Всички фенове, които имат нужда от малко доза романтика и хумор, могат да заповядат на шоуто ни посветено изцяло на любовта и връзките в Комеди Клуб София. Най-добрите български стендъп комедианти ще ви дадат своите собствени наблюдения върху връзките си и ще ви разсмеят до сълзи.

19ти Август

21:00 Отворен Микрофон

Open Mic вечерите са едно от най-интересните и неочаквани шоута в стендъп жанра. Те дават възможност за изява на скритите таланти и на тези, които се чудят какво ли е да си там горе на сцената. Ентусиастите са много на брой и също толкова разнообразни са и стиловете им. В същото време обаче строгата селекция на модератора на вечерта отсява житото от плявата и гарантира, че само добрите ще оцелеят до края… Най-честното жури – публиката, решава кой да застане на първото място за вечерта. Магията на аматьорските вечери е, че всеки може да се пробва. Не е нужно да си актьор или комик с предишен опит, но опитът никога не вреди.Също така има и награди за първия, втория и третия най-смешен участник.

23:00 Черен Хумор

Черният хумор е най-дръзкото направление на комедията, което публиката познава. Тук няма място за предразсъдъци. Черната комедия е брутално откровена и болезнено смешна. Комедиантите говорят на всички теми табу, които са недопустими за шеги в останалото време. Представленията на черния хумор дават възможност на комиците да иронизират и да се шегуват непоколебимо с дискриминирани групи, инцест, деца, майки, баби, смърт, световни бедствия и лични драми и въобще всичко забранено, което може да ви хрумне.

26ти Август

21:00 За Жините с Любов

Ако се питате как работи мозъкът на жените, какво искат те, как паркират, как общуват помежду си и с мъжете, какво ги прави щастливи и нещастни и кой им дава книжки – За жи…ните с любов е шоуто, което ще ви даде отговори на тези въпроси. Артисът е известен с нефилтрираното си чувство за хумор със съвсем леко сексистки привкус.

30ти Август

21:00 Иван Кирков рожден ден – благотворително шоу

На 30ти август Иван Кирков има роджден ден. Това, разбира се, означава извънреден комеди четвъртък. Но освен изпълнената със смях вечер рождения ден на комедианта – продуцент има още една мисия – да събере хора, които искат да се смеят и да превърне веселата вечер в една добра кауза. Приходите от рождения ден на Иван Кирков в Комеди Клуб София ще бъдат използвани за благотворителни цели.

31ви Август

21:00 Секс хумор

Нецензурирана комедия, от коята и най-отворените се изчервяват. Всеки има неприлични мисли, но не всеки се осмелява да ги изкара на бял свят, особено на сцена. Комедиантите на Комеди Клуб София нямат задръжки, когато става въпрос за секс комедия и са решени да забавляват публиката с най-остоумните мръсни шеги и да споделят някои доста лични истории. Хуморът за възрастни чака жадните за смях в дома на комедията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *