Сериалът Столичани в Повече

актьор и продуцент на столичани в повечеСериалът Столичани в Повече е поне за мен най-добрият комедиен сериал в България. Не искам да ги хваля твърде много, но смятам, че филмът е от световна класа и единствено тясно българския му сюжет може да му попречи да не бъде излъчен в чуждестранен ефир, макар че не виждам никакви пречки да се пусне по балканските телевизии на съседните ни страни.
Няма начин да не сте гледали сериала, но за тези които не знаят, ще кажа, че действието се развива в село Извор, което става част от София. Бившият и настоящият кмет се борят за власт и пари, като произлизат хиляди комични моменти.
Любо Нейков е продуцент и един от главните актьори в сериала. Той е брилянтен в ролята на коварния и безскруполен бивш кмет на селото, който не може да остане извън каквато и да било машинация и далавера. Ръководи се от мотото – не е важно на мен да ми е добре, важно е на съседа да му е зле.
Съседът му е настоящият кмет на селото – Кръстю Лафазанов. Той е доста мекушав и почти изцяло направляван от съпругата си. През цялото време героят се бори със своята мекушавост, но като че ли така и не успява да я пребори.
Ева Тепавичарова е брилянтна в ролята на милата и наивна снаха на кмета, която забременява от сина на бившия кмет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *