Топ тийнейджърски комедии най-добрите филми

Тук съм събрал няколко от любимите ми комедии с тийнейджъри (тинейджъри хехе).
Първо ще започна с една от комедиите, които може и да не ви харесат толкова много на днешно време, но за моето поколение това беше култово филмче.
американски пай1. Американски пай е може би най-гледаната тинейджърска комедия на всички времена. Стифлър и Майката на Стифлър са нарицателни за няколко поколения. Мишел проби с този филм, а след това я гледахме 10 години в Как се запознах с майка ви, като Лили. Няма как обаче Стифлър да не ви е любимецът ако обичате такъв тип филми. Американски пай има 4 истински серии и много други серии, които аз не гледам и не са с оригиналните герои.
2. Road Trip Голямото пътуване или Road Trip е втората култова тинейджърска комедия, която ви препоръчвам да гледате ако все още не сте, а ако сте, няма лошо да си я припомните и да се посмеете пак малко. Пича изпраща по погрешка видео касета на гаджето си, на която е записано как прави секс с една мацка,, вместо да ѝ изпрати касета на която е записал любовното си съобщение. Не се смейте, така беше преди 10 години с касети вместо с youtube, хехе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *