Смешни вицове за спорт мачове и покер

Ето един виц на тема спорт. Спорта е борба, а майтапа както обикновено е леко мръсен.
Източникът на този виц е сайтът за онлайн покер книги, който можете да намерите на този линк.
…….
Става лято и започват Олимпийските игри. Състезанията текат с пълна сила и наред идват финалните мачове по борба. Треньорът на Турция дава важни указания на най-добрия от борците си:
Бъди изключително внимателен. Този скойто ще се бориш има тайна и много коварна хватка. Никой от неговите съперници последните 10 години не е успял да се изплъзне от захвата му.
Недей се притеснява тренер, ще дам всичко от себе си…
Схватката още не била започнала и борецът попаднал в тайния коварен захват на своя противник. Когато видял, че неговото борче не може да направи нищо, треньорът се ядосал и влязал директно в съблекалнята. Там бил пуснат телевизора. Треньорът видял, че публиката, е станала на крака и бясно аплодира неговият състезател.
След награждаването треньорът погледнал към момчето си и го попитал:
Как успя да се измъкнеш от тоя захват?
Ами тренер, щом започна мача и оня ме хвана аз седях и не можех да помръдна, а той ме усука абсолютно отвсякъде, вече не можех да дишам, викам си – ще се предавам. Изведнъж гледам, пред очите ми висят две големи топки, повдигнах си главата и ги захапах с всички сили…
А стига бе, това не е спортсменско, не можеш да се измъкнеш по този начин от захвата…
Ти ще кажеш, тренер. Въобще не можеш да си представиш на какво е способен човек, като захапе с всички сили собствените си топки…
…..
Този виц е доста забавен поне според мен и го прочетох в един сайт за онлайн покер. Онлайн покерът е място където има доста смешни и комични ситуации. Обикновено покрай залагането винаги изникват такива, защото хората които губят всичките си пари ден след ден нямат друг избор освен да се шегуват сами с навиците си да залагат и да играят покер….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *